Nové SUV značky Opel se bude jmenovat Frontera

24. 1. 2024Nové SUV značky Opel se bude jmenovat Frontera 

  • Nastupující SUV rozšíří nabídku BEV modelů značky Opel
Nové SUV značky Opel se bude jmenovat Frontera

Opel právě oznámil návrat označení „Frontera“! Legendární jméno se vrátí ještě před koncem tohoto roku – se startem zcela nového SUV modelu, který slibuje zábavu, nekompromisní funkčnost a spoustu hi-tech prvků. Frontera bude také prvním modelem německé automobilky, který ponese nedávno představené nové logo. Hned od rozběhu sériové výroby bude Frontera k dispozici také jako bateriový elektromobil (BEV).

Jméno „Frontera“ dokonale ladí s charakterem našeho nového SUV modelu,“ říká Florian Huettl, šéf automobilky Opel. „Půjde o sebevědomý vůz, který zamíří do mimořádně silného a potentního segmentu trhu.

Nový Opel Frontera nabídne mimořádně prostorný interiér a svojí všestranností osloví především zákazníky s aktivním životním stylem. Novinka bude také pokračovat v dlouholeté tradici Opelu, který širokému spektru běžných zákazníků předkládá technologicky vysoce vyspělé modely za atraktivní ceny.

Příchod nové Frontery v BEV verzi spolu s uvedením plně elektrické verze Grandlandu příští generace, které je rovněž naplánováno na letošní rok, bude znamenat důležitý milník na cestě automobilky Opel k elektromobilitě – Opel pak v každé modelové řadě nabídne minimálně jednu bateriovou variantu.

Široká nabídka BEV modelů značky Opel už dnes sahá od čtyřkolky Rocks Electric přes kompaktní Corsu Electric a Mokku Electric a populární Astru Electric (i v kombi verzi Astra Sports Tourer Electric) až po modely Combo Electric a Zafira Electric. Kromě toho jsou k dispozici i bateriové verze celého portfolia užitkových vozů: Combo Electric, Vivaro Electric i Movano Electric.

První snímky nové Frontery a detailnější informace Opel uvolní během několika příštích týdnů.

TUkas 

  TUkas AUTO-STAIGER CZ a.s. Praha 10

Po-Pá 8:00 – 18:00 So 8:00 – 14:00